Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Politie zoekt getuigen in onderzoek naar dodelijk schietincident

Eindhoven – Politie zoekt getuigen in onderzoek naar dodelijk schietincident

De politie zoekt mogelijke getuigen die ons kunnen helpen bij het onderzoek naar het dodelijke schietincident op zondagochtend 7 mei aan de Memlincstraat. Daarbij kwam een 32-jarige Eindhovenaar om het leven.

Voor het onderzoek is het van wezenlijk belang dat de politie een goed beeld krijgt van de laatste 24 uur van het slachtoffer. Wat heeft hij gedaan, waar is hij geweest en wie heeft hij eventueel ontmoet? De politie doet daarom een oproep aan iedereen die het slachtoffer zaterdag 6 mei of zondag 7 mei tot 6.00 uur nog heeft gezien. Zij kunnen contact met ons opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook is het mogelijk om informatie door te geven via het tipformulier onderaan dit bericht. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Ernstig gewonde bij vechtpartij

De politie werd rond het middaguur gewaarschuwd dat er op de Kaapkoloniestraat in Tilburg …