Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Zakkenrollerij tijdens het winkelen in Eindhoven

Eindhoven – Gezocht – Zakkenrollerij tijdens het winkelen in Eindhoven

Op dinsdag 4 april 2017, tussen 14:30 uur en 14:35 uur, werd een vrouw slachtoffer van zakkenrollerij gepleegd in de kledingwinkel H&M. Deze winkel is gevestigd in Piazza in het centrum van Eindhoven.

Het slachtoffer was aan het winkelen. Tijdens het winkelen had ze haar telefoon nog in haar handen gehad en vervolgens in haar jaszak gestopt. Een paar minuten later voelde ze in haar jaszak en merkte dat haar telefoon gestolen was. Direct belde ze haar telefoon op, maar helaas deze stond al uit. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Insluiper met ‘hoge nood’

Een bizarre gewaarwording voor een bewoner van de stationsweg in Alkmaar. Een onbekend per…