Home Noord-Brabant Eindhoven Geldrop – Tweetal tankt benzine, maar heeft lege tank

Geldrop – Tweetal tankt benzine, maar heeft lege tank

Op de Maarten Trompstraat in Geldrop pakten wij dinsdagochtend rond 4.00 uur twee mannen van 28 en 26 jaar uit Eindhoven en Veldhoven op. Het tweetal was in het bezit van twintig jerrycans vol met benzine.

Surveillerende agenten reden even daarvoor over de Johan Peijnenburgweg, waar ze een auto met aanhanger zagen rijden. Bij een controle vroegen ze aan de twee inzittenden wat ze nog zo laat deden. Ze gaven aan net getankt te hebben, maar dat verhaal geloofden de agenten in eerste instantie niet. En dat was niet zonder reden. De tank van de auto was immers zo goed als leeg. Door een gat in het zeil van de aanhanger zagen de agenten meerdere vaten vol met benzine staan, in totaal twintig jerrycans.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Insluiper met ‘hoge nood’

Een bizarre gewaarwording voor een bewoner van de stationsweg in Alkmaar. Een onbekend per…