Start nu voor €0,0 en receptenboekje gratis bij WW (160x600)

Bijlage

  • Duizenden hondenliefhebbers genieten van succesvolle Dag van de Hond
    Meer dan 6.000 bezoekers namen afgelopen zondag 21 mei deel aan de zevende landelijke Dag van de Hond. De Dag van de Hond was met meer dan 40 deelnemende locaties verspreid over heel Nederland een groot succes. Tijdens deze dag kon iedereen, met of zonder hond, op meer dan 40 plaatsen in het land terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Frank Arnesen commissaris bij PSV

Frank Arnesen (60) treedt per 1 juni toe tot de Raad van Commissarissen van PSV. De Deen, in het verleden zowel speler, assistent-trainer en technisch manager in Eindhoven, krijgt de portefeuille voetbalzaken onder zich.

Arnesen neemt de rol over van Hans van Breukelen die afgelopen zomer naar de KNVB vertrok. “Ik vind het een enorme eer dat PSV mij in deze functie heeft teruggevraagd en kijk er naar uit om op de achtergrond de club van dienst te kunnen zijn”, zegt de in Eindhoven woonachtige Arnesen. “Ik kijk er naar uit om in deze voor mij nieuwe functie aan de slag te gaan.”

Profiel
President-commissaris Jan Albers is content met de aanstelling van zijn nieuwe collega. “Kennis van zaken en een band met PSV zijn voor deze functie zeer belangrijk”, legt Albers uit. “Frank voldoet aan deze kwalificaties. Daarnaast heeft hij niet meer de ambitie om een dagelijkse functie bij een club of bond op te pakken. Dat is prettig, want op die manier kunnen we continuïteit creëren. Frank brengt naast zijn expertise op zijn vakgebied ook een enorm netwerk mee.”

Volledig
De RvC van PSV bestaat naast Jan Albers en ‘voetbalcommissaris’ Frank Arnesen uit Robert van der Wallen, Bert van der Els en Ton van Veen. Met het invullen van de openstaande vacature is de raad nu volledig ingevuld. PSV benoemt commissarissen voor een termijn van vier jaar.

Geen reacties meer mogelijk.

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...