Home Noord-Brabant Den Bosch ‘s-Hertogenbosch – Gezocht – Brute straatroof

‘s-Hertogenbosch – Gezocht – Brute straatroof

Een 52 jarige man werd in Den Bosch op klaarlichte dag op vrijdag 21 juli 2017 beroofd. Hij wandelde die middag in de buurt van de Hekellaan. Eerst raakte hij in het parkje kort in gesprek met twee jongemannen en zat hij even op een bankje. Daarna wandelde hij verder naar de parkeergarage St Jan aan de Hekellaan. Ook daar ging op een bankje zitten. Kort daarop spraken vier jongemannen hem aan, en al snel mondde dit uit in een gewelddadige straatroof. De man werd zwaar mishandeld. Hij liep een gebroken jukbeen en kaak op, gebroken tanden en een gebroken neus.

Lees verder

 

Laad meer Den Bosch
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Getuigenoproep straatroof Sterkenburg

We onderzoeken een straatroof die vanochtend rond 5 uur heeft plaatsgevonden op de Sterken…