Home Noord-Brabant Den Bosch Den Bosch / Valkenswaard – Verdachte van woningoverval uit 2001 gearresteerd

Den Bosch / Valkenswaard – Verdachte van woningoverval uit 2001 gearresteerd

Maandagochtend vroeg heeft de politie een 41-jarige man in zijn woning in Den Bosch aangehouden als verdachte van een in 2001 gepleegde roofoverval op een ouder echtpaar in hun huis te Valkenswaard. De man is ingesloten en in verzekering gesteld. Ook is hij aangehouden als verdachte van een zware mishandeling, gepleegd in de Karrenstraat in Den Bosch in december jongstleden. Hij is lid van een OMG, een Outlaw Motorgang.

Lees verder

 

Laad meer Den Bosch
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven Airport realiseert 32% groei in eerste halfjaar 2017

Eindhoven Airport realiseerde een passagiersgroei ten opzichte van 2016 van 32% over de ee…