Home Noord-Brabant Breda Breda, Oosterhout, Alphen(NB) – Opnieuw mensen bestolen door uitermate brutale babbeldieven

Breda, Oosterhout, Alphen(NB) – Opnieuw mensen bestolen door uitermate brutale babbeldieven

Opnieuw hebben dieven en oplichters, die gebruik maken van een babbeltruc, diverse oudere mensen weten te benadelen. Deze week sloegen babbeldieven toe in Breda, Oosterhout en Alphen. De politie blijft waarschuwen voor dit delict en roept mensen met klem op alert te zijn op dit soort praktijken. Ook roept de politie oudere mensen en mensen met oudere familieleden op met elkaar over dit delict en de manier waarop babbeldieven te werk gaan te praten.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Ammerzoden – Jointfabriek opgerold

In Ammerzoden heeft de politie donderdag een werkplaats ontdekt waar kennelijk bedrijfsmat…