Home Noord-Brabant Breda Breda – Vier gewelddadige stappers aangehouden

Breda – Vier gewelddadige stappers aangehouden

Agenten belast met het horecatoezicht hebben afgelopen nacht in nauwe samenwerking met portiers en een medewerker van het Cameratoezicht, vier stappers aangehouden op de verdenking van openlijke geweldpleging Het viertal zou een 20-jarige Bredanaar hebben geschopt en geslagen. Conform de nieuwe wet Middelengebruik werd gecontroleerd of zij onder invloed waren van alcohol. Bij drie van kwamen de percentages boven de 350 ugl uit. Een van hen had ook nog negen pakjes cocaïne bij zich.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gedupeerde PSV-fans gecompenseerd

PSV en de supportersvereniging PSV gaan de fans die de wedstrijd Ajax-PSV niet of niet hel…