Home Noord-Brabant Breda Oproep aan NAC-aanhangers: ‘Begin zondagmiddag even wat eerder met drinken’

Oproep aan NAC-aanhangers: ‘Begin zondagmiddag even wat eerder met drinken’

NAC Breda hoopt dit seizoen via de play-offs promotie naar het hoogste niveau te bewerkstelligen. De ploeg van coach Stijn Vreven zal donderdagavond al een goede stap richting promotie zetten als het een goed resultaat weet te behalen tegen FC Volendam.

De hunkering is in alles voelbaar. Waar je ook komt in Breda; er valt maar één woord: Eredivisie”, zo laat trainer Vreven weten. De oefenmeester heeft zin aan de play-offs. “Dit zijn potsamme wedstrijden waarvoor je voetballer bent geworden. Dat heb ik er wel ingeramd. Spelers kunnen helden worden.”

Volendam-middenvelder Kees Kwakman blikt ook alvast vooruit op de return van komende zondag in Breda. “Voordeel voor ons is dat we niet ’s avonds spelen in Breda”, aldus Kwakman, die in het verleden voor NAC uitkwam. “Dan zijn al die supporters bezopen en gaat het dak eraf.” Danny Verbeek, buitenspeler van de Bredanaars roept dan ook op een komende zondag alvast wat eerder aan het bier te gaan beginnen. “Begin alsjeblieft wat eerder met drinken, supporters. We hebben jullie steun keihard nodig.”

 

 

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Man opgepakt in jarenlange stalkingzaak

De opluchting is groot bij elf vrouwen uit Vught, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg. Ze we…