Start nu voor €0,0 en receptenboekje gratis bij WW (160x600)

Bijlage

  • Nederlanders shoppen liever in winkelstraat dan online
    De meeste Nederlanders bekijken en kopen hun producten liever in de winkel dan online. Ongeveer een kwart (27 procent) geeft de voorkeur aan online winkelen, terwijl het West-Europese gemiddelde op 40 procent ligt. Bovendien wordt het gat groter, omdat de voorkeur onder Nederlanders voor online winkelen langzamer groeit dan in andere West-Europese landen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Total Retail...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Oproep aan NAC-aanhangers: ‘Begin zondagmiddag even wat eerder met drinken’

NAC Breda hoopt dit seizoen via de play-offs promotie naar het hoogste niveau te bewerkstelligen. De ploeg van coach Stijn Vreven zal donderdagavond al een goede stap richting promotie zetten als het een goed resultaat weet te behalen tegen FC Volendam.

De hunkering is in alles voelbaar. Waar je ook komt in Breda; er valt maar één woord: Eredivisie”, zo laat trainer Vreven weten. De oefenmeester heeft zin aan de play-offs. “Dit zijn potsamme wedstrijden waarvoor je voetballer bent geworden. Dat heb ik er wel ingeramd. Spelers kunnen helden worden.”

Volendam-middenvelder Kees Kwakman blikt ook alvast vooruit op de return van komende zondag in Breda. “Voordeel voor ons is dat we niet ’s avonds spelen in Breda”, aldus Kwakman, die in het verleden voor NAC uitkwam. “Dan zijn al die supporters bezopen en gaat het dak eraf.” Danny Verbeek, buitenspeler van de Bredanaars roept dan ook op een komende zondag alvast wat eerder aan het bier te gaan beginnen. “Begin alsjeblieft wat eerder met drinken, supporters. We hebben jullie steun keihard nodig.”

 

 

Geen reacties meer mogelijk.

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...