Home Noord-Brabant Breda Breda / Etten-Leur / Grave – Nieuwe verdachte (41) aangehouden voor betrokkenheid bij dodelijk schietincident

Breda / Etten-Leur / Grave – Nieuwe verdachte (41) aangehouden voor betrokkenheid bij dodelijk schietincident

Vanmorgen, woensdag 17 mei 2017, is in de Penitentiaire Inrichting in Grave een 41-jarige man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij het schietincident op de Lunetstraat in Breda waarbij vrijdagavond 6 januari jl. de 60-jarige Peter van der Linde om het leven kwam. Donderdagmiddag 16 maart 2017 werd in verband hiermee al een 43-jarige man uit Sprundel als verdachte aangehouden. Hij zit nog in voorlopige hechtenis. Het rechercheteam kwam beide mannen door intensief onderzoek op het spoor.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Getuige gezocht in onderzoek dodelijke aanrijding

In verband met het onderzoek naar een dodelijke aanrijding in het centrum van Eindhoven op…