Home Noord-Brabant Breda Breda – Man door potentiële koper beroofd van mobiele telefoon

Breda – Man door potentiële koper beroofd van mobiele telefoon

Een 28-jarige man uit Etten-Leur is vrijdag 5 mei 2017 omstreeks 21.00 uur in de wijk Overkroeten (Haagse Beemden) in Breda van zijn mobiele telefoon beroofd. De dader zou een slanke donker getinte jongeman zijn, circa 1.80 meter lang en ongeveer 17 jaar oud. Hij droeg zwarte kleding en had een zwart petje met gele letters op. De politie heeft nog in de omgeving tevergeefs gezocht naar de dader. Daarbij werd de hulp van de deelnemers van Burgernet ingeroepen. Er kwamen wel enkele tips binnen die echter niet geleid hebben tot het aanhouden van de dief.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Ernstig gewonde bij vechtpartij

De politie werd rond het middaguur gewaarschuwd dat er op de Kaapkoloniestraat in Tilburg …