Home Noord-Brabant Breda Bavel – Slachtoffers aanrijding verdacht van straatroofpoging

Bavel – Slachtoffers aanrijding verdacht van straatroofpoging

Een 19-jarige Waalwijker en een 16-jarige jongen uit Bavel zijn dinsdag 2 mei 2017 met de auto waarin zij zaten op de kruising van de Tervoortseweg en de Dorstseweg tegen een boom beland. Ze raakten licht gewond. Tijdens het onderzoek bleek dat zij als verdachten konden worden aangemerkt van een straatroofpoging die kort voor het ongeval plaats vond. Zij werden na behandeling in het ziekenhuis aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex aan de Mijkenbroek in Breda.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond/Son en Breugel – Weer drie verdachten opgepakt voor overvallenreeks

In het onderzoek naar een reeks woningovervallen in 2017 in de regio Helmond, hield het wo…