Like HNU Brabant

Bijlage

Afvalkalender online

De Afvalkalender staat online. Op de Afvalkalender ziet u in één oogopslag wanneer Afvalservice van de Gemeente Breda in uw straat komt om afval op te halen. Eenmaal per week uw gft- en restafval, eenmaal per vier weken uw papier en karton. In de papierkalender 2013 zijn een paar  onregelmatigheden geslopen. In de maand juni staat 29  juni  niet vermeld en in juli zijn de weeknummers versprongen. Vanaf augustus is de weeknummering goed. Er zijn geen gevolgen voor de dagen van het ophalen van  uw afval.

 

De kalender voor 2013 is online. Naast raadplegen is het ook mogelijk de kalender te printen. Heeft u in een reactie een kalender aangevraagd, dan kunt u deze binnenkort thuis verwachten. De problemen met de weeknummers van de papierenkalender is opgelost in de online kalender.

U kunt uw eigen afvalkalender hier bekijken: http://gis.breda.nl/afvalservice/default.asp
Leave a Reply

Brompot

  • De Hollandse moraal
    Afgelopen week stond onze Koning Alex nog in Westerbork de namen van de tijdens de tweede wereldoorlog vanuit Nederland gedeporteerde en omgekomen joden op te lezen. Vandaag zit hij ergens in Saoedi Arabië om de één of andere overleden Saoedische Koning de laatste eer te bewijzen. Nou ja, eer, hij gaat waarschijnlijk kijken of...Lees meer...