Like HNU Brabant

Bijlage

  • Apart detineren van terroristen werkt
    De concentratie van radicale gedetineerden op Terroristen Afdelingen (TA’s) is effectief. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken naar het functioneren van de TA’s. Het gevoerde beleid sluit aan bij internationale ontwikkelingen en op de afdelingen is in de loop der jaren veel expertise opgebouwd. Staatssecretaris Dijkhoff schrijft daarom vandaag aan de Tweede Kamer dat hij het beleid voortzet. Ook wordt een...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Afvalkalender online

De Afvalkalender staat online. Op de Afvalkalender ziet u in één oogopslag wanneer Afvalservice van de Gemeente Breda in uw straat komt om afval op te halen. Eenmaal per week uw gft- en restafval, eenmaal per vier weken uw papier en karton. In de papierkalender 2013 zijn een paar  onregelmatigheden geslopen. In de maand juni staat 29  juni  niet vermeld en in juli zijn de weeknummers versprongen. Vanaf augustus is de weeknummering goed. Er zijn geen gevolgen voor de dagen van het ophalen van  uw afval.

 

De kalender voor 2013 is online. Naast raadplegen is het ook mogelijk de kalender te printen. Heeft u in een reactie een kalender aangevraagd, dan kunt u deze binnenkort thuis verwachten. De problemen met de weeknummers van de papierenkalender is opgelost in de online kalender.

U kunt uw eigen afvalkalender hier bekijken: http://gis.breda.nl/afvalservice/default.asp
Leave a Reply

Brompot

  • Hansje en de labbekakkers
    Het was de week van de statements. Een week waarin de top van Nederland hun mondje roerde. Het begon allemaal met Hansje de Boer, voorman van de Dikke Deuren-klup oftewel het VNO NCW. Dat is de vereniging van ondernemend Nederland. Voor het beeld: de leden van deze club bestaan uit...Lees meer...