Like HNU Brabant

Bijlage

  • Overgang zorg en ondersteuning beheerst verlopen
    De overgang van lichte zorg en ondersteuning van het Rijk naar de Nederlandse gemeenten is beheerst verlopen. Dat schrijft staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) vandaag aan de Tweede Kamer. Van Rijn constateert dat er door overgangsrecht en continuïteit van zorg sprake is geweest van een gecontroleerde overgang. 'Dat betekent niet dat we nu rustig achterover kunnen leunen', aldus Van Rijn. 'Want...Lees meer...

Afvalkalender online

De Afvalkalender staat online. Op de Afvalkalender ziet u in één oogopslag wanneer Afvalservice van de Gemeente Breda in uw straat komt om afval op te halen. Eenmaal per week uw gft- en restafval, eenmaal per vier weken uw papier en karton. In de papierkalender 2013 zijn een paar  onregelmatigheden geslopen. In de maand juni staat 29  juni  niet vermeld en in juli zijn de weeknummers versprongen. Vanaf augustus is de weeknummering goed. Er zijn geen gevolgen voor de dagen van het ophalen van  uw afval.

 

De kalender voor 2013 is online. Naast raadplegen is het ook mogelijk de kalender te printen. Heeft u in een reactie een kalender aangevraagd, dan kunt u deze binnenkort thuis verwachten. De problemen met de weeknummers van de papierenkalender is opgelost in de online kalender.

U kunt uw eigen afvalkalender hier bekijken: http://gis.breda.nl/afvalservice/default.asp
Leave a Reply

Brompot

  • Rariteitenkabinet
    De “ouderen” onder ons kunnen het zich vast nog wel herinneren: “Jopie komt, Jopie gaat, Willem komt, Willem gaat, Pietje komt, Pietje gaat… en ze moeten allemaal mee-eten”. Het stamt uit de conference van Wim Sonneveld ergens uit het midden van de jaren zeventig van de vorige eeuw. ...Lees meer...