Like HNU Brabant

Bijlage

  • Politie krijgt programmadirecteur Strategie en Regie
    Henk de Jong wordt per 1 juni 2015 benoemd tot programmadirecteur Strategie en Regie van de politie. Zijn voornaamste taak wordt het versterken van de integrale planvorming en de samenhang tussen bedrijfsvoering en de ‘blauwe’ operatie.
    De aanstelling van Henk de Jong valt samen met de herijking van het Realisatieplan voor de vorming van het nationale korps. Het betreft...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Afvalkalender online

De Afvalkalender staat online. Op de Afvalkalender ziet u in één oogopslag wanneer Afvalservice van de Gemeente Breda in uw straat komt om afval op te halen. Eenmaal per week uw gft- en restafval, eenmaal per vier weken uw papier en karton. In de papierkalender 2013 zijn een paar  onregelmatigheden geslopen. In de maand juni staat 29  juni  niet vermeld en in juli zijn de weeknummers versprongen. Vanaf augustus is de weeknummering goed. Er zijn geen gevolgen voor de dagen van het ophalen van  uw afval.

 

De kalender voor 2013 is online. Naast raadplegen is het ook mogelijk de kalender te printen. Heeft u in een reactie een kalender aangevraagd, dan kunt u deze binnenkort thuis verwachten. De problemen met de weeknummers van de papierenkalender is opgelost in de online kalender.

U kunt uw eigen afvalkalender hier bekijken: http://gis.breda.nl/afvalservice/default.asp
Leave a Reply

Brompot

  • Teleurstelling...
    Het stond op voorhand al vast: Trijntje Oosterhuis zou de voorrondes van het songfestival niet overleven. Enerzijds vanwege het ronduit waardeloze lied, anderzijds vanwege het gebrek aan uitstraling. En wat daar nog als sausje overheen druipt is het feit dat weliswaar een goede stem heeft, maar dat er daar drieduizend...Lees meer...