Like HNU Brabant

Bijlage

  • IND zet extra mensen in voor groeiend aantal nareisaanvragen
    De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) zal de komende tijd 100 extra medewerkers inzetten vanwege het stijgend aantal nareisaanvragen. Daarmee wordt het totale aantal IND-medewerkers dat zich bezighoudt met nareisaanvragen verdubbeld tot 200 fte. Dat heeft hoofddirecteur Rob van Lint van de IND vandaag bekend gemaakt bij de presentatie van de jaarcijfers. Van Lint wijst erop dat Nederland zich de afgelopen periode...Lees meer...

Afvalkalender online

De Afvalkalender staat online. Op de Afvalkalender ziet u in één oogopslag wanneer Afvalservice van de Gemeente Breda in uw straat komt om afval op te halen. Eenmaal per week uw gft- en restafval, eenmaal per vier weken uw papier en karton. In de papierkalender 2013 zijn een paar  onregelmatigheden geslopen. In de maand juni staat 29  juni  niet vermeld en in juli zijn de weeknummers versprongen. Vanaf augustus is de weeknummering goed. Er zijn geen gevolgen voor de dagen van het ophalen van  uw afval.

 

De kalender voor 2013 is online. Naast raadplegen is het ook mogelijk de kalender te printen. Heeft u in een reactie een kalender aangevraagd, dan kunt u deze binnenkort thuis verwachten. De problemen met de weeknummers van de papierenkalender is opgelost in de online kalender.

U kunt uw eigen afvalkalender hier bekijken: http://gis.breda.nl/afvalservice/default.asp
Leave a Reply

Brompot

  • Brief aan Wendy
    Beste Wendy van Dijk, Gisteravond mocht ik wat langer opblijven en was bij toeval getuige van de Late Night Show op RTL 4 waar ook jij te gast was. Je kwam geloof ik je nieuwe Glossy promoten. Dat is ook wel nodig want iedereen heeft tegenwoordig een glossy en dan kan...Lees meer...