Like HNU Brabant

Afvalkalender online

De Afvalkalender staat online. Op de Afvalkalender ziet u in één oogopslag wanneer Afvalservice van de Gemeente Breda in uw straat komt om afval op te halen. Eenmaal per week uw gft- en restafval, eenmaal per vier weken uw papier en karton. In de papierkalender 2013 zijn een paar  onregelmatigheden geslopen. In de maand juni staat 29  juni  niet vermeld en in juli zijn de weeknummers versprongen. Vanaf augustus is de weeknummering goed. Er zijn geen gevolgen voor de dagen van het ophalen van  uw afval.

 

De kalender voor 2013 is online. Naast raadplegen is het ook mogelijk de kalender te printen. Heeft u in een reactie een kalender aangevraagd, dan kunt u deze binnenkort thuis verwachten. De problemen met de weeknummers van de papierenkalender is opgelost in de online kalender.

U kunt uw eigen afvalkalender hier bekijken: http://gis.breda.nl/afvalservice/default.asp

Leave a Reply

Advertentie

Cultuur

 • OV-ToerPas voor toeristen in Zuid-Limburg gelanceerd
  Bus_Veolia_Transport-480x319Vanaf dinsdag kunnen busreizigers gebruik gaan maken van de OV-ToerPas Zuid-Limburg. Met dit vervoersbewijs kunnen mensen twee dagen onbeperkt reizen met alle buslijnen van Veolia tot Echt-Susteren, en naar het Duitse Aken. Het ticket is geldig op werkdagen na 9.00 uur en in het weekeinde de hele dag.
  De OV-Toerpas is een initiatief van Veolia, de gemeente Gulpen-Wittem en de VVV Zuid-Limburg
  ...Lees meer...
 • Ik vraag me af.........
  Eibergenaar Bert Smeenk doet onderzoek naar ontbrekende namen op monument in Eibergen Zondag 13 april werd in landhotel De Greune Weide aan burgemeester Bloemen van gemeente Berkelland het eerste exemplaar uitgereikt van het boek "Ik vraag me af..." IMG_7756 (Small) Auteur Bert Smeenk over dit boek: Ik liep voor onderzoek in verband met een ander onderwerp langs het oorlogsmonument in Eibergen en zag daar ook een steen met de namen van 15...Lees meer...
 • Nieuwe editie maandelijkse stand-up comedynight in Eindhoven
  BRC020514Boiler Room Comedy: het nieuwste stand-up comedy initiatief in Eindhoven heeft nog veel meer in petto voor 2014. Op vrijdag 2 mei om 20:30 vindt in de bovenruimte van t Ketelhuis op Strijp-S een alweer de zesde editie plaats van de maandelijkse Boiler Room Comedy Night. Onze headliner is dit keer Vincent Geers - onder andere bekend van zijn twee avondvullende programma’s - “Onder Controle" en “Het is...Lees meer...