Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Twee dumpingen in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom – Twee dumpingen in Bergen op Zoom

Vrijdagmorgen werden aan de Lekstraat, midden in een woonwijk, ter hoogte van garageboxen enkele tientallen vrijwel lege witte en blauwe jerrycans aangetroffen. Uit testen bleek dat er zoutzuur in had gezeten. Het gaat vermoedelijk om afval van een drugslab. De gemeente heeft het afval laten verwijderen. Donderdag werd in Bergen op Zoom op de Holleweg ook al chemisch afval gedumpt. Hier ging het om 1 vat van 1000 liter en vijf vaten van 200 liter. De politie signaleert in Brabant de afgelopen weken een opvallende toename van het aantal dumpingen en vraagt het publiek daar alert op te zijn.

Zeeland-West-Brabant

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Man aangehouden na steekincident

Bij een steekincident op de Terheijdenseweg raakte vrijdagochtend 25 mei een 16-jarig meis…