Home Noord-Brabant Roosendaal – In de cel voor uitgeven vals geld

Roosendaal – In de cel voor uitgeven vals geld

Agenten werden, in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.00 uur, door portiers van een horecagelegenheid aan de Markt in Roosendaal, erop geattendeerd dat zij een klant binnen hadden zitten die vals geld had uitgegeven bij de bar.

De portiers haalden de verdachte uit het café en door de agenten is de 20-jarige Roosendaler aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar heeft de jongeman de nacht doorgebracht. Hij zal vandaag (zaterdag) verder gehoord worden over de zaak.

De jongen zou met valse biljetten van vijftig euro hebben willen afrekenen in de kroeg.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda / Ulvenhout – Twee overvallen in een half uur. Mogelijk dezelfde dader.

Vanochtend vond zowel in Ulvenhout als in Breda een overval op een winkel plaats. De signa…