Home Noord-Brabant Roosendaal – Man berooft in park

Roosendaal – Man berooft in park

Een 22-jarige man uit Roosendaal is gistermiddag, donderdag 28 december, in het Emile van Loonpark mishandeld en beroofd van zijn portemonnee door twee mannen. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Het slachtoffer vertelde dat het rond 15.55 uur in het park liep toen hij plotseling van achteren tegen zijn benen werd geschopt. Hij viel en toen hij op de grond lag sloegen de daders hem. Daders zijn ervandoor gegaan in de richting van de Spoorstraat en vermoedelijk de Kade. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Politie op zoek naar twee mogelijke getuigen zedenmisdrijf

Wij zijn dringend op zoek naar de twee personen op de foto. Zij zijn mogelijk getuige van …