Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Bergenaar aangehouden voor faciliteren hennepkwekerijen

Bergen op Zoom – Bergenaar aangehouden voor faciliteren hennepkwekerijen

De politie heeft dinsdag 5 december een 38 jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van het faciliteren van locaties voor hennepkwekerijen, valsheid in geschrifte en identiteitsfraude.

De verdachte kwam in beeld bij het rechercheteam nadat in panden in Tholen, Putte, Nieuw-Vossemeer, Bergen op Zoom en Roosendaal hennepkwekerijen en opslag voor hennepkweekmateriaal werden aangetroffen. De 38-jarige Bergenaar zou als bemiddelaar in de verhuur van deze panden optreden.  De verdachte is de afgelopen week verhoord over deze en nog andere delicten. Ook in Steenbergen, Bosschenhoofd en Kruiningen werden nog hennepkwekerijen of opslag aangetroffen, waarbij de verdachte soms zelf de huurder was. Vrijdag is de verdachte in vrijheid gesteld. De recherche doet nog verder onderzoek naar de rol en betrokkenheid van de verdachte. 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Gezocht – Drugsoverdracht

We zoeken een man die zich kennelijk met drugshandel bezig houdt. We hebben namelijk beeld…