Home Noord-Brabant Tilburg – Vier mannen melden zich voor de mishandeling van 45-jarige Tilburger

Tilburg – Vier mannen melden zich voor de mishandeling van 45-jarige Tilburger

Vanmiddag hebben zich bij de politie vier mannen gemeld naar aanleiding van de mishandeling van een 45 jarige Tilburger in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 augustus 2017 op het Stadhuisplein nabij de Heuvelstraat. Beelden van de daders werden eerder deze week uitgezonden in het opsporingsprogramma Bureau Brabant. Het viertal is met toestemming van de officier van justitie aangehouden en vastgezet. Het gaat om een 19-jarige Oisterwijker en drie 20-jarige mannen uit Haaren.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Verdachte aangehouden bij woningbrand

Wij hielden dinsdag 21 november rond 8.10 uur een man aan bij zijn woning in de Jan Steven…