Home Noord-Brabant Roosendaal – Drugsdealer aangehouden

Roosendaal – Drugsdealer aangehouden

Vrijdagavond rond 20.00 uur werd door agenten een 21-jarige man uit Leiden aangehouden. Hij wordt ervan verdacht drugs te hebben verkocht.

Agenten zagen op een parkeerplaats aan de Gerard Doustraat een situatie die erg leek op een drugsdeal. Ze spraken de vermeende kopers aan en troffen bij hen een zakje wiet aan. De verkoper die in zijn auto zat is vervolgens gecontroleerd. In zijn auto vonden agenten ongeveer 30 zakjes gedroogde hennep aan. De man uit Leiden is aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Daar wordt hij verder gehoord door rechercheurs.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Insluiper met ‘hoge nood’

Een bizarre gewaarwording voor een bewoner van de stationsweg in Alkmaar. Een onbekend per…