Home Noord-Brabant Roosendaal – Snorfietsster gewond na val

Roosendaal – Snorfietsster gewond na val

Een 59-jarige vrouw uit Roosendaal raakte vrijdagochtend 18 augustus ernstig gewond nadat zij met haar snorfiets ten val was gekomen.

Het ongeval gebeurde rond 07.15 uur op de Rucphensebaan. De Roosendaalse reed op het fietspad nabij de T-splitsing met de Driehoekstraat. Vermoedelijk is de vrouw over een losgekomen tegel gereden waardoor zij gevallen is. Een traumateam van de life-liner (traumahelikopter) is ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met onbekend letsel met een ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haren – Taxichauffeur beroofd van auto en geld

Op vrijdagavond 9 maart rond de klok van 23.00 uur kregen we een melding binnen van een ge…