Home Noord-Brabant Kempen Eindhoven, Veldhoven, Sint Oedenrode – Opnieuw drie arrestaties in onderzoek rookpotten PSV-stadion

Eindhoven, Veldhoven, Sint Oedenrode – Opnieuw drie arrestaties in onderzoek rookpotten PSV-stadion

De recherche in Eindhoven heeft dinsdagochtend in alle vroegte opnieuw drie mannen gearresteerd in het onderzoek naar het afsteken van rookpotten in het PSV-stadion tijdens de wedstrijd tegen Ajax op zondag 23 april 2017.

De politie startte die middag al een uitgebreid onderzoek nadat in het stadion zes rookpotten werden afgestoken en een flink deel van het stadion zich vulde met zwarte rook. Tientallen bezoekers, waaronder kinderen, kregen door die rook last van ademhalingsproblemen, prikkende ogen en hoofdpijn. Ook was er sprake van angst en paniek. In totaal deden twaalf personen aangifte, maar het aantal supporters met klachten lag vele malen hoger.

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Goed signalement en speurwerk leidden naar inbreker

Tilburg: Een inbreker werd zaterdagmiddag 17 maart overlopen rond 14.30 uur door de bewone…