Home Noord-Brabant Roosendaal – Zwaargewonde man afgeleverd bij ziekenhuis, politie zoekt getuigen.

Roosendaal – Zwaargewonde man afgeleverd bij ziekenhuis, politie zoekt getuigen.

Maandagavond rond 22.15 uur is een zwaargewonde man afgezet bij het ziekenhuis door een bekende van hem. De man had verwondingen die mogelijk met een scherp voorwerp zijn gemaakt. De politie onderzoekt de zaak. Een verdachte is nog niet aangehouden.

Nadat bij de man eerste hulp was verleend in het ziekenhuis in Roosendaal, is hij overgebracht naar een ander ziekenhuis waar hij geopereerd is. De man ligt op dit moment nog in het ziekenhuis, zijn toestand is stabiel.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Cameratoezicht zet politie op spoor van professionele winkeldieven

Dankzij een prima samenwerking tussen medewerkers van het Cameratoezicht en agenten van he…