Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Verdachte aangehouden na achtervolging

Bergen op Zoom – Verdachte aangehouden na achtervolging

Maandagmiddag is een 21-jarige man uit Hoogerheide aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Hij is in verzekering gesteld en zit nog vast in een politiecellencomplex.

Surveillerende agenten van het Verkeersteam werden op de A4, rond 14.50 uur, voorbij gereden door een personenauto. Door de agenten werden de gegevens van het voertuig opgevraagd en toen kwamen zij erachter dat de auto voorkwam bij diverse situaties waar drugs in het spel waren. Hierop besloten ze de auto en de bestuurder te controleren. Ze gaven het voertuig een stopteken, maar de bestuurder gaf hier geen gehoor aan. Hij verhoogde zijn snelheid en maakte verschillende gevaarlijke verkeersovertredingen. (Hij nam bijvoorbeeld een rotonde via de linkerkant en reed ongeveer 160 km/u waar je maximaal 80 mag rijden.)

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Bosch – Drie nieuwe aanhoudingen vanwege vechtpartij in Rechtbank

De politie hield de afgelopen dagen drie mannen aan die ervan worden verdacht betrokken te…