Home Noord-Brabant Joris Mathijsen technisch directeur Willem II

Joris Mathijsen technisch directeur Willem II

Technisch manager Joris Mathijsen is door de clubleiding van Willem II benoemd tot technisch directeur. Nadat Mathijsen een punt achter zijn voetbalcarrière had gezet, trad hij op 1 juli 2016 in de functie van technisch manager terug bij Tilburgse club.

Verantwoordelijkheden uitbreiden
Algemeen directeur Berry van Gool: ‘We zijn erg tevreden over het werk dat Joris sinds zijn komst verricht heeft. Hij heeft zijn meerwaarde voor de club het afgelopen seizoen bewezen. Door hem tot technisch directeur te benoemen spreken wij ons vertrouwen in Joris uit. Het is dan ook een logische stap dat we zijn verantwoordelijkheden uitbreiden en daarmee de club verder versterken’.

Voetbaltechnisch beleid
Mathijsen is verantwoordelijk voor het voetbaltechnische beleid van de club. Hieronder valt de spelersselectie, technische staf, medische staf, jeugdopleiding en scouting. Daarnaast zal hij samen met algemeen directeur Berry van Gool de club vertegenwoordigen.

Juiste stap
Mathijsen: ‘Het is een juiste stap gebleken om terug te keren naar Willem II. Ik waardeer het vertrouwen van de Raad van Commissarissen en directie van de club.’

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Afloop dodelijk ongeval N270

Gisteren vond er een zeer ernstig ongeval plaats op de Helmondsingel N270 in Helmond. Een …