Home Bijlage Moeder schreeuwt om hulp op social media “Mijn dochter Emma wil dood”

Moeder schreeuwt om hulp op social media “Mijn dochter Emma wil dood”

Een emotionele oproep van een Claudia van Dooren-Hovers uit Noord-Brabant. De vrouw roept de hulp van de Nederlanders massaal in om een oplossing te vinden voor haar extreme psychische dochter. Al ruim 3,5 jaar is zij op zoek naar een behandelmethode voor haar dochter, maar inmiddels lijkt ze een oplossing te hebben gevonden in een Klinisch intensieve behandelkliniek, maar omdat er maar ‘slechts’ 8 van dat soort klinieken bestaan is de wachttijd erg lang.

“Stel je voor: slechts 8 behandelplekken voor al die jeugdigen die intensieve behandeling keihard nodig hebben… 8! Het is onbegrijpelijk. Dat dit mogelijk is in een welvarend land als Nederland. Voor een knie operatie wacht je hooguit 6 weken. Je bent zeker van een plek, weet dat je snel beter bent. Bij (ernstige) psychiatrische problemen, waarbij zicht op verbetering cruciaal is, laten ze je in de kou staan. Dan word je in Den Haag niet serieus genomen.

We zijn ten einde raad. Hoeveel zelfmoordpogingen moeten we nog meemaken? Eén keer een geslaagde poging en we zijn ons meissie kwijt. Dan is alles voor niets geweest. Terwijl ze zo ongelooflijk hard heeft geknokt! Ze verdient de hulp die ze nodig heeft!! Deel dit bericht als je ook vindt dat er snel iets moet veranderen in Nederland. Hopelijk kan het ons Em nog helpen.”, zo besluit Claudia haar relaas op Facebook.

Claudia is na aanleiding van haar post vanavond te gast in het televisieprogramma RTL Late Night van Humberto Tan. Het bericht is op het sociale media al meer dan 20.000 keer gedeeld.
Laad meer Bijlage
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Gezocht – Pinfraude

Op vrijdag 24 november 2017 werd de pinpas van een 87-jarige Tilburgse tijdens het winkele…