Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Insluiper gaat er vandoor met jas

Bergen op Zoom – Insluiper gaat er vandoor met jas

Een stelletje dat in een woning aan de Koning Willem II Straat woont is na het achtervolgen van een insluiper hun huis terug ingevlucht. De 43-jarige verdachte bleek met een groot vleesmes rond te lopen.

Op zaterdag 10 juni waren de 24-jarige vrouw en 26-jarige man thuis toen er rond 17.00 uur op de deur werd geklopt. Een getuige had gezien dat een man de woning was binnen gegaan, de voordeur stond op een kier omdat deze net geverfd was. Het stelletje ging achter de insluiper aan, hij bleek een jas te hebben weggenomen. Die jas wisten ze van hem te ontfutselen. Toen ze zagen dat de man een groot mes vast had schrok het stel en zijn ze terug de woning in gegaan.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Insluiper met ‘hoge nood’

Een bizarre gewaarwording voor een bewoner van de stationsweg in Alkmaar. Een onbekend per…