Home Noord-Brabant Helmond Helmond – Fietsster raakt gewond bij steekincident, politie zoekt getuigen

Helmond – Fietsster raakt gewond bij steekincident, politie zoekt getuigen

De politie onderzoekt een steekincident dat in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 mei plaatsvond tussen Helmond en Stiphout. Een vrouw die daar fietste werd plotseling door een onbekende jongeman belaagd en met een mes mishandeld. Zij is met letsel aan onder meer haar gezicht naar het ziekenhuis overgebracht. De recherche heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en zoekt getuigen. Bel daarvoor met 0900-8844.

Lees verder

Laad meer Helmond
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Aanhoudingen in onderzoek naar witwassen

Het integraal afpakteam hield maandag 11 december op de Koestraat een 30-jarige man en een…