Home Noord-Brabant Starttijden Marathon van Tilburg op 28 mei vervroegd

Starttijden Marathon van Tilburg op 28 mei vervroegd

Tijdens de marathon van Tilburg op 28 mei starten 3000 deelnemers. Start en finish zijn op de Schouwburgring ter hoogte van de schouwburg. Vanwege de warmte zijn de starttijden aangepast. Veel straten zijn afgesloten.

De hele marathon (42 km) start om 08:30 uur, de halve marathon (21 km) om 09:00 uur), de kwart marathon (10,5 km) om 10:00 uur.

Routes
De routes lopen door heel Tilburg en veel straten zijn afgesloten op de momenten dat er lopers doorkomen. Op marathon-tilburg.nl staat een overzicht van alle parcoursen en tijdsindicaties wanneer de marathon door de verschillende wijken komt. De Cityring is zondag 28 mei tussen 08:30 uur en 12:30 uur vanaf de hoek Spoorlaan tot de Bisschop Zwijsenstraat gesloten. Van 12:30 tot 13:30 is er 1 rijbaan beschikbaar en daarna is de Cityring weer helemaal bereikbaar. De Schouwburgring is van 03:30 tot 17:00 uur gesloten.

Parkeergarage
De parkeergarage Emmapassage is vanaf 12:30 uur weer bereikbaar. De andere parkeergarages in Tilburg centrum zijn zondag ochtend wel open.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Inzittenden auto aangehouden

Twee mannen zijn zaterdag 24 maart aangehouden op verdenking van overtreding van de Wegen-…