Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Man overleden na bedrijfsongeval in Steenbergen

Man overleden na bedrijfsongeval in Steenbergen

Gisterenavond is op een bedrijventerrein een 47-jarige man uit de gemeente Bergen op Zoom door een ongeval met een heftruck om het leven gekomen. De arbeidsinspectie doet nader onderzoek naar de oorzaak van deze trieste zaak.

Het is ongeveer 20.34 uur als de meldkamer door collega’s van het slachtoffer gebeld wordt. Zij vertellen dat deze ernstig gewond is geraakt tijdens werkzaamheden. Onmiddellijk is hulpverlening opgeroepen om naar het bedrijventerrein te gaan, waaronder een traumaheli. De man is echter zo zwaar gewond dat reanimatie niet meer helpt en hij ter plekke is overleden.

Nazorg
Een schouwarts heeft het slachtoffer onderzocht en de doodsoorzaak vastgesteld. Daarna zijn agenten naar de familie gereden om daar te vertellen wat er gebeurd is. Een familieagent zal de nabestaanden de komende tijd bijstaan. Aan de collega’s die het ongeval hebben zien gebeuren is slachtofferhulp aangeboden. De arbeidsinspectie doet onderzoek hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Politie op zoek naar twee mogelijke getuigen zedenmisdrijf

Wij zijn dringend op zoek naar de twee personen op de foto. Zij zijn mogelijk getuige van …