Bijlage

 • Nederlanders shoppen liever in winkelstraat dan online
  De meeste Nederlanders bekijken en kopen hun producten liever in de winkel dan online. Ongeveer een kwart (27 procent) geeft de voorkeur aan online winkelen, terwijl het West-Europese gemiddelde op 40 procent ligt. Bovendien wordt het gat groter, omdat de voorkeur onder Nederlanders voor online winkelen langzamer groeit dan in andere West-Europese landen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Total Retail...Lees meer...

Advertentie

120x600 banner

Bijlage

 • Nederlanders shoppen liever in winkelstraat dan online
  De meeste Nederlanders bekijken en kopen hun producten liever in de winkel dan online. Ongeveer een kwart (27 procent) geeft de voorkeur aan online winkelen, terwijl het West-Europese gemiddelde op 40 procent ligt. Bovendien wordt het gat groter, omdat de voorkeur onder Nederlanders voor online winkelen langzamer groeit dan in andere West-Europese landen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Total Retail...Lees meer...
Start nu voor €0,0 en receptenboekje gratis bij WW (160x600)

Bijlage

 • Nederlanders shoppen liever in winkelstraat dan online
  De meeste Nederlanders bekijken en kopen hun producten liever in de winkel dan online. Ongeveer een kwart (27 procent) geeft de voorkeur aan online winkelen, terwijl het West-Europese gemiddelde op 40 procent ligt. Bovendien wordt het gat groter, omdat de voorkeur onder Nederlanders voor online winkelen langzamer groeit dan in andere West-Europese landen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Total Retail...lees meer...


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Start nu voor €0,0 en receptenboekje gratis bij WW (160x600)

Bijlage

 • Nederlanders shoppen liever in winkelstraat dan online
  De meeste Nederlanders bekijken en kopen hun producten liever in de winkel dan online. Ongeveer een kwart (27 procent) geeft de voorkeur aan online winkelen, terwijl het West-Europese gemiddelde op 40 procent ligt. Bovendien wordt het gat groter, omdat de voorkeur onder Nederlanders voor online winkelen langzamer groeit dan in andere West-Europese landen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Total Retail...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Digitale plofkraken ook groot probleem in Nederland

Criminelen hebben een nieuwe truc bedacht om pinautomaten leeg te roven. De criminelen koppelen haar eigen laptop aan de geldautomaat en kunnen zo ongelimiteerd geld opnemen.

De afgelopen jaren hebben meerdere criminelen miljoenen euro’s buitgemaakt met de digitale vorm van een plofkraak. Door tamelijk eenvoudig een gaat te boren in de automaat konden zij hun eigen laptop aansluiten op de automaat. Met een simpele druk op de knop gaven zij de pinautomaten opdracht om geld te spuwen.  De eerste melding van een ‘digitale plofkraak’ werd gemeld in 2015, maar inmiddels heeft deze criminele organisatie in heel Europa een voet aan de grond gekregen.

In Nederland werd een Rabobank in Puttershoek het slachtoffer. Er werd ruim 100,000 euro buitgemaakt, maar een oplettende getuige belde de politie waardoor er  één verdachte uit Roemenië kon worden aangehouden met al het geld. Volgens diverse onderzoeken zijn er zo’n kleine dertig Oost-Europeanen die zich schuldig maken aan digitale plofkraken.

Geen reacties meer mogelijk.

Brompot

 • Rio
  Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...