Home Noord-Brabant Tilburg – Doorbraak in onderzoek naar steekincident

Tilburg – Doorbraak in onderzoek naar steekincident

Een 16-jarige Tilburger wordt verdacht van betrokkenheid bij het steekincident op het Piusplein op zondag 7 mei 2017 omstreeks 04.50 uur. Hij werd vanmorgen op zijn woonadres met toestemming van de officier van justitie aangehouden. Een 25-jarige Tilburger werd in het uitgaanscentrum tijdens een vechtpartij met een mes gestoken. De politie arresteerde kort daarna op de Kotterstraat een 22-jarige Tilburger als verdachte. Hij werd echter zondag 8 mei 2017 vrijgelaten. Er is geen bewijs dat hij bij het tumult betrokken was.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda / Ulvenhout – Twee overvallen in een half uur. Mogelijk dezelfde dader.

Vanochtend vond zowel in Ulvenhout als in Breda een overval op een winkel plaats. De signa…