Start nu voor €0,0 en receptenboekje gratis bij WW (160x600)

Bijlage

  • Duizenden hondenliefhebbers genieten van succesvolle Dag van de Hond
    Meer dan 6.000 bezoekers namen afgelopen zondag 21 mei deel aan de zevende landelijke Dag van de Hond. De Dag van de Hond was met meer dan 40 deelnemende locaties verspreid over heel Nederland een groot succes. Tijdens deze dag kon iedereen, met of zonder hond, op meer dan 40 plaatsen in het land terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Tilburg – Doorbraak in onderzoek naar steekincident

Een 16-jarige Tilburger wordt verdacht van betrokkenheid bij het steekincident op het Piusplein op zondag 7 mei 2017 omstreeks 04.50 uur. Hij werd vanmorgen op zijn woonadres met toestemming van de officier van justitie aangehouden. Een 25-jarige Tilburger werd in het uitgaanscentrum tijdens een vechtpartij met een mes gestoken. De politie arresteerde kort daarna op de Kotterstraat een 22-jarige Tilburger als verdachte. Hij werd echter zondag 8 mei 2017 vrijgelaten. Er is geen bewijs dat hij bij het tumult betrokken was.

Lees verder

Geen reacties meer mogelijk.

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...