Start nu voor €0,0 en receptenboekje gratis bij WW (160x600)

Bijlage

  • Duizenden hondenliefhebbers genieten van succesvolle Dag van de Hond
    Meer dan 6.000 bezoekers namen afgelopen zondag 21 mei deel aan de zevende landelijke Dag van de Hond. De Dag van de Hond was met meer dan 40 deelnemende locaties verspreid over heel Nederland een groot succes. Tijdens deze dag kon iedereen, met of zonder hond, op meer dan 40 plaatsen in het land terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Trein botst op stilgevallen vrachtwagen in Wouw

TreinVanmorgen is een passagierstrein bij een spoorwegovergang langs de Plantagebaan op een stilgevallen vrachtwagen gebotst. Hierbij is niemand gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 07.00 uur. De chauffeur van de vrachtwagen is kort voor het ongeval bezig om zijn voertuig vooruit de parallelweg op te draaien die langs de spoorlijn loopt. Omdat dit niet in een keer lukt, moet de bestuurder meerdere malen heen en weer rijden. De bocht blijkt te krap om de draai goed te kunnen maken en de chauffeur rijdt vervolgens opnieuw achteruit de spoorwegovergang over. Op dat moment gaan de bellen rinkelen en de spoorbomen naar beneden.

Enorme klap

De chauffeur probeert snel zijn vrachtwagen vooruit van de overgang af te krijgen. Deze valt echter stil en komt niet meer van z’n plaats. Om zichzelf te redden spring de chauffeur uit de cabine en tracht de aandacht te trekken van de conductrice op de trein. Deze heeft door dat er iets op het spoor gaande is en heeft de snelheid al teruggebracht. Vervolgens gaat de trein vol in de remmen maar een botsing is niet meer te voorkomen. Met een enorme klap komt de trein tot stilstand tegen de vrachtwagen.

Grote klap

Zowel de conductrice als de vrachtwagenchauffeur hebben een verklaring afgelegd aan de politie. Ter plaatste is een onderzoek gestart naar de precieze toedracht van het ongeluk. Omdat het tijd kost om de ravage op te ruimen zal het treinverkeer tussen Roosendaal en Bergen op Zoom een paar dagen gestremd zijn. Tussen beide stations worden voorlopig bussen ingezet.

Geen reacties meer mogelijk.

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...