Home Noord-Brabant Kempen Plichtmatige overwinning van UNA op Rood Wit

Plichtmatige overwinning van UNA op Rood Wit

UNA ZeelstIn het kader van de strijd om de districtsbeker trof UNA op eigen veld plaatsgenoot Rood Wit. Op papier heet zo’n wedstrijd een derby, maar op het veld had het daar weinig schijn van. Derde Klasser Rood Wit streed dapper voor enig succes, doch was niet bij machte om het de ploeg van Mark Schenning echt lastig te maken. Na een kwartier zorgde Ron Jansen voor 1-0 en op slag van rust verdubbelde Rob van Boekel de score.

De tweede helft had weinig om het lijf. De 3-0 eindstand ontstond pas vijf minuten voor tijd door een penalty van Jeroen Stottelaar, na een overtreding op Brian Boogers. Ondanks het feit dat de gasten in een uitermate sportief duel probeerden om doelman Danilo Verus te verschalken lukte dat niet en bekert UNA verder.