Like us!

Bijlage

  • 47.021 mensen zeggen NEE tegen onnodige dierproeven
    Op donderdag 16 oktober heeft staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken uit handen van Frank Dales, directeur van de Dierenbescherming, de petitie tegen onnodige dierproeven overhandigd gekregen. De petitie is door 47.021 mensen ondertekend. Ieder jaar worden in Nederland, onder meer bij het testen van chemische of giftige stoffen, op ruim 100.000 dieren onnodige proeven uitgevoerd. De Dierenbescherming roept de...lees meer...

Like HNU Brabant

Bijlage

  • 47.021 mensen zeggen NEE tegen onnodige dierproeven
    Op donderdag 16 oktober heeft staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken uit handen van Frank Dales, directeur van de Dierenbescherming, de petitie tegen onnodige dierproeven overhandigd gekregen. De petitie is door 47.021 mensen ondertekend. Ieder jaar worden in Nederland, onder meer bij het testen van chemische of giftige stoffen, op ruim 100.000 dieren onnodige proeven uitgevoerd. De Dierenbescherming roept de...Lees meer...

Twee aanhouding na bedreiging in Rabobank Budel

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur zijn twee Bosschenaren van 43 en 45 jaar aangehouden voor bedreiging in een filiaal van de Rabobank aan het Capucijnerplein. De mannen, die elkaar kenden van een opvangplek, hadden ruzie gekregen over het geld voor een treinreis. De 45-jarige man had de 43-jarige man gedwongen geld op te nemen. De 43-jarige man had daarop een briefje geschreven met het verzoek om geld en overhandigde dit aan een bankmedewerkster. De mannen zijn zonder geld vertrokken en konden later nabij het bankfiliaal aangehouden worden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en later op de avond, na verhoor, in vrijheid gesteld. Een 25-jarige man uit Budel, die onterecht met de zaak in verband werd gebracht, is na zijn aanhouding en kort verhoor in vrijheid gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • De Televizier-ring
    Het is me gelukt. Ik ben het hele 'gala' inclusief de nazit blijven kijken. De nazit is een programma wat volgt op het hoofdprogramma. Daarin wordt dan uit gelegd hoe het allemaal zo is gekomen en om na de shock nog te laten zien hoe blij de winnaars zijn met...Lees meer...