Like us!

Bijlage

  • Zwembroek zakt bij mannen vaak af
    zwembad manEen groot aantal mannen kampt met afzakkende zwembroeken als zij gaan zwemmen of een frisse duik nemen. Uit een onderzoek van Dimenno.nl onder 264 Nederlanders blijkt dat maar liefst 68% van de Nederlandse mannen zich een situatie herinnert waarbij hun zwembroek iets te ver afzakte in het water. Een aantal...lees meer...

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Like HNU Brabant

Bijlage

  • Zwembroek zakt bij mannen vaak af
    zwembad manEen groot aantal mannen kampt met afzakkende zwembroeken als zij gaan zwemmen of een frisse duik nemen. Uit een onderzoek van Dimenno.nl onder 264 Nederlanders blijkt dat maar liefst 68% van de Nederlandse mannen zich een situatie herinnert waarbij hun zwembroek iets te ver afzakte in het water. Een aantal...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Twee aanhouding na bedreiging in Rabobank Budel

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur zijn twee Bosschenaren van 43 en 45 jaar aangehouden voor bedreiging in een filiaal van de Rabobank aan het Capucijnerplein. De mannen, die elkaar kenden van een opvangplek, hadden ruzie gekregen over het geld voor een treinreis. De 45-jarige man had de 43-jarige man gedwongen geld op te nemen. De 43-jarige man had daarop een briefje geschreven met het verzoek om geld en overhandigde dit aan een bankmedewerkster. De mannen zijn zonder geld vertrokken en konden later nabij het bankfiliaal aangehouden worden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en later op de avond, na verhoor, in vrijheid gesteld. Een 25-jarige man uit Budel, die onterecht met de zaak in verband werd gebracht, is na zijn aanhouding en kort verhoor in vrijheid gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • Komkommertijd. Verbouwingen...
    Soms heb je dat: even lekker de ogen sluiten op de driezits in de kamer. Achtergrondgeluid van de TV, een tikkende klok, geen mens te bekennen en... vertrokken. Ik weet niet hoe lang ik daar heb liggen knorren maar ik kwam door iets wat op een nachtmerrie leek terug in...Lees meer...