Like us!

120x600 banner

Bijlage

  • CargoBikeXL wint Innovatiechallenge Slimme en Gezonde Stad
    Het ministerie van Infrastructuur en Milieu is begin september gestart met een Innovatiechallenge om het leven in de stad gezonder en aangenamer te maken. Ze zocht daarbij naar nieuwe manieren voor het schoner en stiller verplaatsen van mensen en goederen in de stad. Universiteiten, hogescholen, ondernemers en maatschappelijke organisaties konden tot 30 oktober hun slimme ideeën indienen. Uit maar liefst 49...lees meer...

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Like HNU Brabant

120x600 banner

Bijlage

  • CargoBikeXL wint Innovatiechallenge Slimme en Gezonde Stad
    Het ministerie van Infrastructuur en Milieu is begin september gestart met een Innovatiechallenge om het leven in de stad gezonder en aangenamer te maken. Ze zocht daarbij naar nieuwe manieren voor het schoner en stiller verplaatsen van mensen en goederen in de stad. Universiteiten, hogescholen, ondernemers en maatschappelijke organisaties konden tot 30 oktober hun slimme ideeën indienen. Uit maar liefst 49...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Twee aanhouding na bedreiging in Rabobank Budel

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur zijn twee Bosschenaren van 43 en 45 jaar aangehouden voor bedreiging in een filiaal van de Rabobank aan het Capucijnerplein. De mannen, die elkaar kenden van een opvangplek, hadden ruzie gekregen over het geld voor een treinreis. De 45-jarige man had de 43-jarige man gedwongen geld op te nemen. De 43-jarige man had daarop een briefje geschreven met het verzoek om geld en overhandigde dit aan een bankmedewerkster. De mannen zijn zonder geld vertrokken en konden later nabij het bankfiliaal aangehouden worden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en later op de avond, na verhoor, in vrijheid gesteld. Een 25-jarige man uit Budel, die onterecht met de zaak in verband werd gebracht, is na zijn aanhouding en kort verhoor in vrijheid gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • In naam van…
    Aanslagen worden bijna standaard door idioten gepleegd die in naam van anderen handelen. Bijna nooit vanuit zichzelf. En dat is logisch want in naam van jezelf val je in de categorie “normale” misdaad en dat heeft weinig tot geen impact. Laten we het maar zo zeggen dat je dan de...Lees meer...