Like us!

Bijlage

  • Korting ANW-uitkering mag, maar moet één jaar vooraf zijn aangekondigd
    De Centrale Raad van Beroep beslist in zijn uitspraken van 28 augustus 2015 over nieuwe wetgeving die samenloop van uitkeringen tegengaat. De invoering van volledige korting van een Wajong-uitkering op een ANW-uitkering is toegestaan. Voorwaarde is dat de betrokkene één jaar van te voren individueel is geïnformeerd over de korting, zodat hij een overgangstermijn van één jaar heeft. De Centrale Raad...lees meer...

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Like HNU Brabant

Bijlage

  • Korting ANW-uitkering mag, maar moet één jaar vooraf zijn aangekondigd
    De Centrale Raad van Beroep beslist in zijn uitspraken van 28 augustus 2015 over nieuwe wetgeving die samenloop van uitkeringen tegengaat. De invoering van volledige korting van een Wajong-uitkering op een ANW-uitkering is toegestaan. Voorwaarde is dat de betrokkene één jaar van te voren individueel is geïnformeerd over de korting, zodat hij een overgangstermijn van één jaar heeft. De Centrale Raad...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Twee aanhouding na bedreiging in Rabobank Budel

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur zijn twee Bosschenaren van 43 en 45 jaar aangehouden voor bedreiging in een filiaal van de Rabobank aan het Capucijnerplein. De mannen, die elkaar kenden van een opvangplek, hadden ruzie gekregen over het geld voor een treinreis. De 45-jarige man had de 43-jarige man gedwongen geld op te nemen. De 43-jarige man had daarop een briefje geschreven met het verzoek om geld en overhandigde dit aan een bankmedewerkster. De mannen zijn zonder geld vertrokken en konden later nabij het bankfiliaal aangehouden worden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en later op de avond, na verhoor, in vrijheid gesteld. Een 25-jarige man uit Budel, die onterecht met de zaak in verband werd gebracht, is na zijn aanhouding en kort verhoor in vrijheid gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • Vakantietijd
    Het klinkt wellicht wat vreemd, maar ik neem tijdens de vakantieperiode geen vakantie. Dat doe ik al jaren niet meer en ik moet zeggen, dat bevalt prima. Het is geweldig leven als vijfenzeventig procent van de BV Nederland over de grens joept en zich er een poosje niet meer mee...Lees meer...