Like us!

Like HNU Brabant

Sport

  • Amsterdam en Rotterdam onderzoeken vuurwerkincident Kuip gezamenlijk
    superkuipOnder leiding van het Openbaar Ministerie doet een gecombineerd team van de politie-eenheden Rotterdam en Amsterdam onderzoek naar de incidenten van afgelopen zondag, tijdens de Bekerfinale in de Rotterdamse Kuip. Rechercheurs bekijken zorgvuldig het beschikbare beeldmateriaal en selecteren hieruit de personen die strafbare feiten plegen. De Eenheid Rotterdam verricht het vooronderzoek om te kijken of er bewijsmateriaal is dat kan bijdragen aan het opsporen van de personen die...Lees meer...

Twee aanhouding na bedreiging in Rabobank Budel

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur zijn twee Bosschenaren van 43 en 45 jaar aangehouden voor bedreiging in een filiaal van de Rabobank aan het Capucijnerplein. De mannen, die elkaar kenden van een opvangplek, hadden ruzie gekregen over het geld voor een treinreis. De 45-jarige man had de 43-jarige man gedwongen geld op te nemen. De 43-jarige man had daarop een briefje geschreven met het verzoek om geld en overhandigde dit aan een bankmedewerkster. De mannen zijn zonder geld vertrokken en konden later nabij het bankfiliaal aangehouden worden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en later op de avond, na verhoor, in vrijheid gesteld. Een 25-jarige man uit Budel, die onterecht met de zaak in verband werd gebracht, is na zijn aanhouding en kort verhoor in vrijheid gesteld.

Leave a Reply

Advertentie

Brompot

  • Jack the Russel
    Toen ik vanochtend de hond riep voor zijn uitknijpbeurt keek hij mij vanuit zijn mand wat droef-zielig aan. Ik had het meteen door: hij had geen zin. Ik riep nog een keer maar in plaats van het maken van enig aanstalten, draaide hij zich om, krulde wat in, slaakte een...Lees meer...