Like us!

Bijlage

  • Franse wijn minder populair
    Franse wijnen zijn in Nederland minder in trek dan een jaar geleden. Nederland importeerde bijna 125 miljoen liter uit Frankrijk, 4,4 procent minder dan een jaar eerder. Frankrijk is met afstand wijnland nummer één, maar het aandeel op de totale invoer is de afgelopen jaren wel sterk gedaald. Dit meldt CBS. Nederland importeerde vorig jaar bijna 421 miljoen...lees meer...

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Like HNU Brabant

Bijlage

  • Franse wijn minder populair
    Franse wijnen zijn in Nederland minder in trek dan een jaar geleden. Nederland importeerde bijna 125 miljoen liter uit Frankrijk, 4,4 procent minder dan een jaar eerder. Frankrijk is met afstand wijnland nummer één, maar het aandeel op de totale invoer is de afgelopen jaren wel sterk gedaald. Dit meldt CBS. Nederland importeerde vorig jaar bijna 421 miljoen...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Twee aanhouding na bedreiging in Rabobank Budel

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur zijn twee Bosschenaren van 43 en 45 jaar aangehouden voor bedreiging in een filiaal van de Rabobank aan het Capucijnerplein. De mannen, die elkaar kenden van een opvangplek, hadden ruzie gekregen over het geld voor een treinreis. De 45-jarige man had de 43-jarige man gedwongen geld op te nemen. De 43-jarige man had daarop een briefje geschreven met het verzoek om geld en overhandigde dit aan een bankmedewerkster. De mannen zijn zonder geld vertrokken en konden later nabij het bankfiliaal aangehouden worden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en later op de avond, na verhoor, in vrijheid gesteld. Een 25-jarige man uit Budel, die onterecht met de zaak in verband werd gebracht, is na zijn aanhouding en kort verhoor in vrijheid gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • Bijltjesweek
    Dus als ik het nu allemaal goed heb begrepen, dan hangt straks één van de twee schilderijen van Rembrandt in het Rijksmuseum en staat de foto van Folkert van der G, moordenaar van Pim, in een gouden lijstje op het bureau van minister van der Steur. Als een regelrechte inspiratiebron...Lees meer...