Like us!

Like HNU Brabant

Sport

  • Op weg naar vijftig jaar FC Den Bosch
    FC Den BoschOp 15 september 1965 werd de stichting FC Den Bosch opgericht. Daarom staat het jaar 2015 in het teken van het vijftigjarig jubileum van FC Den Bosch. De voorbereidingen daarvoor zijn begonnen. Frans van Gaal, ondernemer in geschiedenis en adviseur van FC Den Bosch, gaat de activiteiten op gang brengen. Hij doet dat samen met Jonneke Staals en Roel van der Krabben namens FC Den Bosch. Politici waren in de jaren...Lees meer...

Twee aanhouding na bedreiging in Rabobank Budel

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur zijn twee Bosschenaren van 43 en 45 jaar aangehouden voor bedreiging in een filiaal van de Rabobank aan het Capucijnerplein. De mannen, die elkaar kenden van een opvangplek, hadden ruzie gekregen over het geld voor een treinreis. De 45-jarige man had de 43-jarige man gedwongen geld op te nemen. De 43-jarige man had daarop een briefje geschreven met het verzoek om geld en overhandigde dit aan een bankmedewerkster. De mannen zijn zonder geld vertrokken en konden later nabij het bankfiliaal aangehouden worden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en later op de avond, na verhoor, in vrijheid gesteld. Een 25-jarige man uit Budel, die onterecht met de zaak in verband werd gebracht, is na zijn aanhouding en kort verhoor in vrijheid gesteld.

Leave a Reply

Advertentie

Brompot

  • Oude koeien…
    Als we zo de recente Haagse politieke discussies volgen, dan mogen we wel vaststellen dat het soms een redelijk hoog “uit-de-sloot-rukken-van-oude-koeien” gehalte kent. Tezamen met het te pas en te onpas over de schutting gooien van dooie katten doen wij onze naam als “agrarisch land” in dat soort gevallen volop...Lees meer...