Like us!

Bijlage

  • Meer steun zwaar getroffen inwoners Vanuatu
    Nieuwe informatie over de verwoesting die de cycloon Pam onlangs heeft aangericht op Vanuatu en andere Pacifische eilanden heeft het kabinet doen besluiten aanvullende steun te bieden. Minister Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking): ‘De VN meldt dat onder meer 90% van de voedselgewassen is vernield. Dus moet er snel actie worden genomen, want de voorraden die gespaard zijn gebleven raken...lees meer...

Like HNU Brabant

Bijlage

  • Meer steun zwaar getroffen inwoners Vanuatu
    Nieuwe informatie over de verwoesting die de cycloon Pam onlangs heeft aangericht op Vanuatu en andere Pacifische eilanden heeft het kabinet doen besluiten aanvullende steun te bieden. Minister Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking): ‘De VN meldt dat onder meer 90% van de voedselgewassen is vernield. Dus moet er snel actie worden genomen, want de voorraden die gespaard zijn gebleven raken...Lees meer...

Twee aanhouding na bedreiging in Rabobank Budel

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur zijn twee Bosschenaren van 43 en 45 jaar aangehouden voor bedreiging in een filiaal van de Rabobank aan het Capucijnerplein. De mannen, die elkaar kenden van een opvangplek, hadden ruzie gekregen over het geld voor een treinreis. De 45-jarige man had de 43-jarige man gedwongen geld op te nemen. De 43-jarige man had daarop een briefje geschreven met het verzoek om geld en overhandigde dit aan een bankmedewerkster. De mannen zijn zonder geld vertrokken en konden later nabij het bankfiliaal aangehouden worden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en later op de avond, na verhoor, in vrijheid gesteld. Een 25-jarige man uit Budel, die onterecht met de zaak in verband werd gebracht, is na zijn aanhouding en kort verhoor in vrijheid gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • Brief aan Wendy
    Beste Wendy van Dijk, Gisteravond mocht ik wat langer opblijven en was bij toeval getuige van de Late Night Show op RTL 4 waar ook jij te gast was. Je kwam geloof ik je nieuwe Glossy promoten. Dat is ook wel nodig want iedereen heeft tegenwoordig een glossy en dan kan...Lees meer...