Like us!

Bijlage

  • Apple brengt U2-removal app voor iTunes
    U2De marketingtruuk die Apple en U2 vorige week samen uit hebben gewerkt door in één klap het nieuwe U2-album 'Songs of Innocence' gratis in alle iTunes te stoppen, is bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. Veel gebruikers klaagden dat zij hier niet om gevraagd hebben en Apple en U2 werden afgelopen...lees meer...

Like HNU Brabant

Bijlage

  • Apple brengt U2-removal app voor iTunes
    U2De marketingtruuk die Apple en U2 vorige week samen uit hebben gewerkt door in één klap het nieuwe U2-album 'Songs of Innocence' gratis in alle iTunes te stoppen, is bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. Veel gebruikers klaagden dat zij hier niet om gevraagd hebben en Apple en U2 werden afgelopen...Lees meer...

Twee aanhouding na bedreiging in Rabobank Budel

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur zijn twee Bosschenaren van 43 en 45 jaar aangehouden voor bedreiging in een filiaal van de Rabobank aan het Capucijnerplein. De mannen, die elkaar kenden van een opvangplek, hadden ruzie gekregen over het geld voor een treinreis. De 45-jarige man had de 43-jarige man gedwongen geld op te nemen. De 43-jarige man had daarop een briefje geschreven met het verzoek om geld en overhandigde dit aan een bankmedewerkster. De mannen zijn zonder geld vertrokken en konden later nabij het bankfiliaal aangehouden worden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en later op de avond, na verhoor, in vrijheid gesteld. Een 25-jarige man uit Budel, die onterecht met de zaak in verband werd gebracht, is na zijn aanhouding en kort verhoor in vrijheid gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • Wetsvoorstel...
    GW uit V, politicus, gaat het dus toch doen: het indienen van een wetsvoorstel om de Zwarte Piet op de monumentenlijst te krijgen. Op deze manier hoopt hij de Sint-cultuur binnen ons land voor het nageslacht te behouden. Ik zag G tijdens een ochtendprogramma van Wakker Nederland op TV. Naar...Lees meer...