Like us!

Bijlage

  • Freedom Online Coalition veroordeelt onrechtmatige beperkingen sociale media
    De Freedom Online Coalition sprak gisteren in een gezamenlijke verklaring haar zorgen uit over de wereldwijde toename van maatregelen die de toegang tot en het gebruik van sociale media beperken, zoals restricties op wetgeving in strijd met mensenrechten of tijdelijke of permanente blokkades. De verklaring onderstreept het belang van toegang tot sociale media voor informatie-uitwisseling tussen en vereniging van burgers. Sociale...lees meer...

Like HNU Brabant

Bijlage

  • Freedom Online Coalition veroordeelt onrechtmatige beperkingen sociale media
    De Freedom Online Coalition sprak gisteren in een gezamenlijke verklaring haar zorgen uit over de wereldwijde toename van maatregelen die de toegang tot en het gebruik van sociale media beperken, zoals restricties op wetgeving in strijd met mensenrechten of tijdelijke of permanente blokkades. De verklaring onderstreept het belang van toegang tot sociale media voor informatie-uitwisseling tussen en vereniging van burgers. Sociale...Lees meer...

Twee aanhouding na bedreiging in Rabobank Budel

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur zijn twee Bosschenaren van 43 en 45 jaar aangehouden voor bedreiging in een filiaal van de Rabobank aan het Capucijnerplein. De mannen, die elkaar kenden van een opvangplek, hadden ruzie gekregen over het geld voor een treinreis. De 45-jarige man had de 43-jarige man gedwongen geld op te nemen. De 43-jarige man had daarop een briefje geschreven met het verzoek om geld en overhandigde dit aan een bankmedewerkster. De mannen zijn zonder geld vertrokken en konden later nabij het bankfiliaal aangehouden worden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en later op de avond, na verhoor, in vrijheid gesteld. Een 25-jarige man uit Budel, die onterecht met de zaak in verband werd gebracht, is na zijn aanhouding en kort verhoor in vrijheid gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • Benefiet
    In dit land lopen we met acties altijd voorop als er iets op wereldniveau is gebeurd. En over het algemeen is daar helemaal niets mis mee. Zeker geredeneerd vanuit de rijkdom die wij als Nederland kennen: we kunnen wel iets missen. En zelfs nog in tijden van crisis pakken we...Lees meer...