Like us!

Bijlage

 • Politie krijgt programmadirecteur Strategie en Regie
  Henk de Jong wordt per 1 juni 2015 benoemd tot programmadirecteur Strategie en Regie van de politie. Zijn voornaamste taak wordt het versterken van de integrale planvorming en de samenhang tussen bedrijfsvoering en de ‘blauwe’ operatie.
  De aanstelling van Henk de Jong valt samen met de herijking van het Realisatieplan voor de vorming van het nationale korps. Het betreft...lees meer...

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Like HNU Brabant

Bijlage

 • Politie krijgt programmadirecteur Strategie en Regie
  Henk de Jong wordt per 1 juni 2015 benoemd tot programmadirecteur Strategie en Regie van de politie. Zijn voornaamste taak wordt het versterken van de integrale planvorming en de samenhang tussen bedrijfsvoering en de ‘blauwe’ operatie.
  De aanstelling van Henk de Jong valt samen met de herijking van het Realisatieplan voor de vorming van het nationale korps. Het betreft...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Twee aanhouding na bedreiging in Rabobank Budel

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur zijn twee Bosschenaren van 43 en 45 jaar aangehouden voor bedreiging in een filiaal van de Rabobank aan het Capucijnerplein. De mannen, die elkaar kenden van een opvangplek, hadden ruzie gekregen over het geld voor een treinreis. De 45-jarige man had de 43-jarige man gedwongen geld op te nemen. De 43-jarige man had daarop een briefje geschreven met het verzoek om geld en overhandigde dit aan een bankmedewerkster. De mannen zijn zonder geld vertrokken en konden later nabij het bankfiliaal aangehouden worden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en later op de avond, na verhoor, in vrijheid gesteld. Een 25-jarige man uit Budel, die onterecht met de zaak in verband werd gebracht, is na zijn aanhouding en kort verhoor in vrijheid gesteld.
Leave a Reply

Brompot

 • Teleurstelling...
  Het stond op voorhand al vast: Trijntje Oosterhuis zou de voorrondes van het songfestival niet overleven. Enerzijds vanwege het ronduit waardeloze lied, anderzijds vanwege het gebrek aan uitstraling. En wat daar nog als sausje overheen druipt is het feit dat weliswaar een goede stem heeft, maar dat er daar drieduizend...Lees meer...