Like us!

Bijlage

  • Familierechercheur: 'Dit is ontzettend dankbaar werk'
    nagedachtenisIn totaal 106 politiemensen staan als familierechercheur de nabestaanden van de slachtoffers van MH17 bij. Werk waarbij professionele aandacht voor de nabestaanden en de identificatie van hun geliefden voorop staat. Familierechercheur Mike (43): ‘Dit is ontzettend dankbaar werk.’ Familierechercheurs worden in Nederland en in alle andere betrokken landen ingezet. Ze begeleiden de...lees meer...

Like HNU Brabant

Bijlage

  • Familierechercheur: 'Dit is ontzettend dankbaar werk'
    nagedachtenisIn totaal 106 politiemensen staan als familierechercheur de nabestaanden van de slachtoffers van MH17 bij. Werk waarbij professionele aandacht voor de nabestaanden en de identificatie van hun geliefden voorop staat. Familierechercheur Mike (43): ‘Dit is ontzettend dankbaar werk.’ Familierechercheurs worden in Nederland en in alle andere betrokken landen ingezet. Ze begeleiden de...Lees meer...

Twee aanhouding na bedreiging in Rabobank Budel

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur zijn twee Bosschenaren van 43 en 45 jaar aangehouden voor bedreiging in een filiaal van de Rabobank aan het Capucijnerplein. De mannen, die elkaar kenden van een opvangplek, hadden ruzie gekregen over het geld voor een treinreis. De 45-jarige man had de 43-jarige man gedwongen geld op te nemen. De 43-jarige man had daarop een briefje geschreven met het verzoek om geld en overhandigde dit aan een bankmedewerkster. De mannen zijn zonder geld vertrokken en konden later nabij het bankfiliaal aangehouden worden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en later op de avond, na verhoor, in vrijheid gesteld. Een 25-jarige man uit Budel, die onterecht met de zaak in verband werd gebracht, is na zijn aanhouding en kort verhoor in vrijheid gesteld.
Leave a Reply

Brompot

  • Gezeur aan de deur...
    Net op het moment dat ik een eerste hap wilde nemen van mijn lievelingsgerecht, een bal gehakt, werd er aan de voordeur gebeld. Ik keek mijn vrouw hoopvol aan maar legde op haar non-verbale reactie mijn bestek zuchtend neer en stond op. Ietwat nijdig want in gedachten zag ik al...Lees meer...