Home Nederland Minister-president Rutte bezoekt president Macron in Parijs

Minister-president Rutte bezoekt president Macron in Parijs

Minister-president Rutte wordt donderdag 31 augustus ontvangen door president Macron van Frankrijk. De ontvangst vindt ’s avonds plaats op het Elysée-paleis en wordt gevolgd door een werkdiner. De minister-president wordt tijdens dit bezoek vergezeld door minister Koenders van Buitenlandse Zaken.

Het is de tweede keer dat minister-president Rutte president Macron in Parijs ontmoet. Tijdens het bezoek wordt onder meer gesproken over Brexit, migratie, de Interne Markt en handel & investeringen: onderwerpen die deels ook op de agenda van de Europese Raad van oktober a.s. staan.

Na afloop wonen minister-president Rutte en president Macron gezamenlijk de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Frankrijk bij in het Stade de France.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Defensiebegroting: extra geld voor grensbewaking en cyberveiligheid

In 2018 ontvangt het ministerie van Defensie van dit kabinet extra geld voor grensbewaking…