Home Overijssel Twente Haaksbergen Vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen gevonden in Turkije

Vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen gevonden in Turkije

Afbeeldingsresultaat voor Joey HoffmannIn Turkije is de vermiste Joey Hoffmann (21) uit Haaksbergen maandagochtend dood aangetroffen. Dit melden diverse Turkse media op basis van informatie van de politie.

Volgens het Turkse persbureau Dogan werd de vermiste Haaksbergenaar gevonden in een opgedroogde rivierbedding in het dorp Narlikuyu, in de buurt van de kustplaats Silifke, waar hij voor het laatst was gezien. De doodsoorzaak is nog onbekend.

Laad meer Haaksbergen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Deventer – Jongen is beroofd van scooter en iPhone

Politie vraagt getuigen zich te melden. Een 15-jarige jongen werd op zondag 10 december 20…