Home Nederland ‘Nagellak Tijn’ (6) overleden

‘Nagellak Tijn’ (6) overleden

Tijn Kolsteren, bekend door zijn nagellakactie voor Serious Request, is vannacht op 6-jarige leeftijd overleden. De jongen leed aan hersenstamkanker. Dit werd vanmorgen op popzender 3FM bekend gemaakt.

De 6-jarige Tijn werd eind 2016 “de held” van Nederland toen hij naar het Glazen Huis ging en daar aanbood van iedereen die geld doneerde de nagels te lakken. Verschillende bekende Nederlanders en politici sloten zich bij de actie van Tijn aan en lakten hun nagels.

Donderdag werd duidelijk dat de actie Lak door Tijn al een miljoen euro heeft opgeleverd. Dat geld gaat naar Stichting Semmy, dat er een apparaat van wil kopen om tot nu toe ongeneeslijk zieke kinderen met hersenstamkanker te behandelen. Met deze ‘robot’ komen de medicijnen beter op de juiste plek.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Reactie minister Koenders van Buitenlandse Zaken op de bevrijding van Raqqa

“De bevrijding van Raqqa is een belangrijke mijlpaal in de strijd tegen ISIS. Mijn g…