Home Nederland Poepbacterie gevonden in rundvlees

Poepbacterie gevonden in rundvlees

Supermarktketen Hoogvliet heeft in de eigen Duitse biefstuk en rundertartaar de ziekteverwekkende bacterie E.coli aangetroffen, ook wel bekend als de poepbacterie. Uit voorzorg heeft de supermarkt besloten het vlees per direct uit de schappen te halen.

De poepbacterie zit volgens Hoogvliet alleen in de verpakkingen met de houdbaarheidsdatum 20-06-2017 en roept een ieder op het vlees niet te nuttigen. Als het vlees niet goed door gegaard is, kan het tot ziekte lijden voor mensen met een lage weerstand, zoals zieken, zwangere vrouwen en ook voor ouderen en jonge kinderen.

Vanzelfsprekend kunnen kopers van de stukken vlees hun aankoop retourneren en het aankoopbedrag terugkrijgen van de supermarkt.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Verdachte Vindicat-zaak veroordeeld tot een deels voorwaardelijke gevangenisstraf en 240 uur taakstraf

De rechtbank Noord-Nederland heeft vandaag in Groningen uitspraak gedaan in de Vindicat-za…