Home Nederland Competitieschema voetbal 2017-2018 uitgelekt

Competitieschema voetbal 2017-2018 uitgelekt

De redactie van HNU heeft een uitdraai ontvangen van het concept voor het competitieschema van de Eredivisie en Jupiler League voor seizoen 2017 – 2018. De uitdraai zou kloppen en is afkomstig van de website van de KNVB, waar het schema door de redactie van HNU van af is gehaald. Ajax zou op 12 augustus beginnen met een uitwedstrijd tegen Heracles in Almelo, landskampioen Feyenoord begint zondag 13 augustus in Enschede tegen FC Twente en PSV begint de 12e tegen AZ in Alkmaar.

Het schema is een ander schema dan afgelopen week is uitgelekt en is met 100% zekerheid afkomstig van de site van de KNVB. Morgen zal het schema normaal gesproken officieel bekend worden gemaakt, maar HNU.NU kan het concept van het schema nu al bekend maken.

[Update] De KNVB heeft het schema inmiddels ook openbaar gezet.


Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Aantal kinderen in bijstandsgezinnen opnieuw gegroeid

Sinds 2012 stijgt het aantal minderjarige kinderen in bijstandsgezinnen ieder jaar. In 201…