Home Nederland Informateur Tjeenk Willink spreekt met Rutte en Buma

Informateur Tjeenk Willink spreekt met Rutte en Buma

Informateur Herman Tjeenk Willink spreekt op vrijdag 2 juni 2017 gezamenlijk met fractievoorzitters Mark Rutte (VVD) en Sybrand Buma (CDA) over het vervolg van de kabinetsformatie. Het gesprek is in het gebouw van de Tweede Kamer, in de Stadhouderskamer.

Informateur Tjeenk Willink had op woensdag 31 mei 2017 zijn eerste werkdag: hij sprak met oud-informateur Edith Schippers over de onderhandelingen die zij vanaf 29 maart heeft geleid om tot een nieuw kabinet te komen. Ook kwamen fractievoorzitters Mark Rutte (VVD) en Sybrand Buma (CDA) langs voor een gesprek. Op donderdag 1 juni volgden gesprekken met achtereenvolgens fractievoorzitters Gert-Jan Segers (ChristenUnie), Jesse Klaver (GroenLinks) en Alexander Pechtold (D66).

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Ministers Dekker en De Jonge starten samen met gemeenten uitvoeringsprogramma Scheiden zonder Schade

Minister Dekker (Rechtsbescherming) en minister De Jonge (VWS) starten samen met de VNG he…