Home Nederland Minister Koenders van Buitenlandse Zaken reageert op de aanslag in Kabul

Minister Koenders van Buitenlandse Zaken reageert op de aanslag in Kabul

‘Ik veroordeel de afschuwelijke en barbaarse aanslag in Kabul van vanochtend. Onze gedachten zijn bij de vele, vele slachtoffers en hun families en vrienden. Deze aanslag laat opnieuw zien dat onze steun aan Afghanistan en de ontwikkeling van het land nog steeds nodig is. Samen strijden we tegen terrorisme. De zware explosie vond plaats in de ambassadewijk. De Nederlandse ambassademedewerkers zijn gelukkig veilig en ongedeerd. Zij en hun buitenlandse collega’s staan in de frontlinie en verdienen al onze steun.’

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

1894 zelfdodingen in 2016

Het aantal zelfdodingen neemt al enkele jaren toe, maar gerelateerd aan de bevolkingsopbou…