Home Nederland Code Geel: Later vandaag toenemende kans op onweer

Code Geel: Later vandaag toenemende kans op onweer

Vanaf de middag en vooral vanavond neemt van het zuiden uit de kans op enkele forse onweersbuien overal toe, aldus de KNMI. Bij deze buien is kans op hagel, (zware) windstoten en veel regen in korte tijd.

Komende nacht trekken de zwaarste buien langzaam naar het oosten weg.

Vluchtstrook
Automobilisten die in een stevige onweersbui terecht komen worden vooral geplaagd door slecht zicht door regen. De VID raadt hen aan zoveel mogelijk snelheid te minderen en rustig door te blijven rijden. “In principe is stoppen op de vluchtstrook verboden, maar in extreme situaties wel begrijpelijk.”

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Fiets van de zaak wordt aantrekkelijker

Het wordt een stuk aantrekkelijker gemaakt een fiets van de zaak te krijgen door een versi…