Home Limburg Heerlen Heerlen – Verzameling wapens aangetroffen in woning

Heerlen – Verzameling wapens aangetroffen in woning

De politie heeft vrijdagmiddag een verzameling wapens en munitie, voornamelijk uit de Tweede Wereldoorlog, aangetroffen in een woning aan de Nederlandlaan. Het gaat onder andere om meerdere wapens, hulzen en handgranaten.

Een explosieven expert van de politie heeft de zaak zorgvuldig bekeken, waarna is overlegd met de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD). De EOD is zaterdagmorgen in de woning begonnen met verder onderzoek en voert alles af. Uit veiligheidsoverwegingen werd het pand afgelopen nacht uit voorzorg bewaakt. De bewoner is aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. Bewoners van omliggende woningen zijn door de wijkagent geïnformeerd.

2017180825

 

Laad meer Heerlen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Heerlen – Schietincident: geen gewonden

De politie onderzoekt een schietincident dat donderdagavond plaatsvond op de Oude Brunssum…