Home Limburg Venlo / Blerick – Drie aanhoudingen voor inbraken in kelderboxen

Venlo / Blerick – Drie aanhoudingen voor inbraken in kelderboxen

De politie heeft maandag drie verdachten aangehouden op verdenking van meerdere inbraken die de afgelopen tijd zijn gepleegd in kelderboxen in de omgeving van Venlo en Blerick. Het gaat om een vrouw uit Venlo van 31 jaar oud en twee mannen van 42 en 46 jaar, eveneens uit Venlo.

Mogelijk hebben deze verdachten ook te maken met de diefstal van twee muziekinstrumenten die eind september zijn aangetroffen. Helaas zijn de eigenaren van die instrumenten nog niet bekend. De politie is dringend naar hen op zoek . Het gaat om een Sopraan Saxofoon, merk Selmer, serienummer 425475 en een Bariton, merk Jupiter, serienummer 74760.

Alle drie de verdachten zitten op dit moment vast voor verder onderzoek. Bij de inbraken  in de kelderboxen werden onder andere fietsen en gereedschap gestolen.

2017156445

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Vrouw gegijzeld in eigen woning

In de nacht van zondag op maandag is een vrouw gegijzeld in haar woning aan de Genbroekstr…