Home Limburg Blerick – Getuigen gezochten van dodelijk schietincident Blerick

Blerick – Getuigen gezochten van dodelijk schietincident Blerick

De politie zoekt getuigen die meer informatie kunnen geven over het dodelijk schietincident dat in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 augustus plaatsvond aan de Klingerbergsingel in Blerick. Een 44-jarige man uit die plaats kwam daarbij om het leven.

Een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) bestaande uit circa twintig rechercheurs werkt aan de zaak. Er is technisch onderzoek verricht rondom de plaats delict aan de Klingerbergsingel, daarnaast hebben agenten een buurtonderzoek gehouden. In de komende dagen worden getuigen gehoord over het schietincident.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Heerlen – Politie onderzoekt vernieling van bus

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de vernieling van een personenbus op de Beer…