Home Limburg Blerick – Onderzoek politie naar verdrinking jongen in zwembad afgerond

Blerick – Onderzoek politie naar verdrinking jongen in zwembad afgerond

De politie heeft het onderzoek naar de verdrinking van de 16-jarige jongen, woonachtig in Venlo, afgerond. De bevindingen die de politie heeft gedaan zijn voorgelegd aan het Openbaar Ministerie. Geconcludeerd is dat er geen aanleiding is tot het instellen van een strafrechtelijk onderzoek. Het betreft een tragisch ongeluk.

Deze beslissing van het Openbaar Ministerie is gedeeld met de familie van het slachtoffer en alle relevante hierbij betrokken personen en instanties.

Het politieonderzoek richtte zich voornamelijk op het verhoren van personeel van het zwembad, vrienden van het slachtoffer en overige getuigen. Daarnaast heeft de politie filmbeelden bekeken van camera’s in het zwembad. 

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Vier verdachten aangehouden op verdenking heling nikkel

De politie heeft vrijdag 16 februari om 10.00 uur in Venlo vier Roemeense mannen aangehoud…