Home Limburg Heerlen Veldhoven – Heerlen – Tieners nog steeds vermist; politie zoekt tips

Veldhoven – Heerlen – Tieners nog steeds vermist; politie zoekt tips

De politie is nog altijd op zoek naar de vermiste tieners Christel van den Berg uit Veldhoven en Mikey Rademaker uit Heerlen. Zij verdwenen donderdag 29 juni en zijn tot op heden niet gevonden. De politie zoekt informatie over hun verblijfplaats.

Christel is voor het laatst gezien in Bladel, waar ze naar school gaat. We weten dat ze daar op de bus is gestapt, maar we weten niet waar ze naartoe is gegaan. We vermoeden dat ze sinds die dag in het gezelschap is van de 15-jarige Mikey Rademaker uit Heerlen, die op dezelfde dag verdween. Het tweetal kent elkaar via gezamenlijke bekenden en het lijkt erop dat ze hadden afgesproken. 

Laad meer Heerlen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Heerlen – Cybercrimeteam Limburg houdt hacker aan in complex onderzoek

Na een maandenlang onderzoek heeft de politie zondagavond een 28-jarige man uit Heerlen aa…