Home Limburg Venlo – Getuigen gezocht van straatroof

Venlo – Getuigen gezocht van straatroof

De politie zoekt getuigen van een straatroof die zondagmiddag plaatsvond en waarbij een mobiele telefoon werd weggenomen.

Zondagmiddag rond 17.00 uur werd het slachtoffer door de verdachte aangesproken in de omgeving van het hondenpark aan de Bisschop Schrijnenstraat. De verdachte vroeg om een sigaret en toen het 17-jarige slachtoffer uit Tegelen deze wilde pakken, werd hij bespoten met vermoedelijk pepperspray. De verdachte beroofde hem van zijn gsm en ging er vandoor. De politie is vandaag gestart met een buurtonderzoek en zoekt getuigen van deze straatroof.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Blerick – Opnieuw aanhouding verdachte onderzoek schietincident Blerick

Bij een controle op de luchthaven in de Franse hoofdstad Parijs is maandagochtend de gezoc…