Start nu voor €0,0 en receptenboekje gratis bij WW (160x600)

Bijlage

  • Nederlanders shoppen liever in winkelstraat dan online
    De meeste Nederlanders bekijken en kopen hun producten liever in de winkel dan online. Ongeveer een kwart (27 procent) geeft de voorkeur aan online winkelen, terwijl het West-Europese gemiddelde op 40 procent ligt. Bovendien wordt het gat groter, omdat de voorkeur onder Nederlanders voor online winkelen langzamer groeit dan in andere West-Europese landen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Total Retail...lees meer...


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

UPDATE: ‘Moreno Rutten in beeld bij Go Ahead Eagles’

Go Ahead Eagles wil zich op korte termijn versterken met verdediger Moreno Rutten van VVV-Venlo. De mandekker beschikt over een aflopend contract en mag zich dus verheugen op de interesse van de Deventenaren. De ploeg uit Deventer lijkt hiermee het vertrek van Sander Fisher op te vangen.

Rutten speelt sinds 2015 in Venlo bij VVV, maar de club heeft laten weten zijn contract niet te gaan verlengen. De verdediger kwam in het verleden uit voor respectievelijk Willem II, Feyenoord en FC Den Bosch.

Een eventuele overgang zou de derde aanwinst zijn voor Go Ahead Eagles, dat eerder al een contract overeen kwam met Brem Soumaoro en Tim Hölscher van FC Twente. Technisch manager Dennis Bekking gaf eerder al aan een nieuwe weg te willen inslaan. “Als wij hetzelfde doen als iedereen, dan zullen we voorlopig kleiner zijn en iets minder te besteden hebben”, weet Bekking.

 

UPDATE 14:15: Zowel Go Ahead Eagles als Rutten ontkennen met elkaar gesproken te hebben. De Venlonaren hebben zelfs al aangegeven in gesprek te gaan met de speler voor een nieuw contract.

Geen reacties meer mogelijk.

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...