Home Overijssel Deventer UPDATE: ‘Moreno Rutten in beeld bij Go Ahead Eagles’

UPDATE: ‘Moreno Rutten in beeld bij Go Ahead Eagles’

Go Ahead Eagles wil zich op korte termijn versterken met verdediger Moreno Rutten van VVV-Venlo. De mandekker beschikt over een aflopend contract en mag zich dus verheugen op de interesse van de Deventenaren. De ploeg uit Deventer lijkt hiermee het vertrek van Sander Fisher op te vangen.

Rutten speelt sinds 2015 in Venlo bij VVV, maar de club heeft laten weten zijn contract niet te gaan verlengen. De verdediger kwam in het verleden uit voor respectievelijk Willem II, Feyenoord en FC Den Bosch.

Een eventuele overgang zou de derde aanwinst zijn voor Go Ahead Eagles, dat eerder al een contract overeen kwam met Brem Soumaoro en Tim Hölscher van FC Twente. Technisch manager Dennis Bekking gaf eerder al aan een nieuwe weg te willen inslaan. “Als wij hetzelfde doen als iedereen, dan zullen we voorlopig kleiner zijn en iets minder te besteden hebben”, weet Bekking.

UPDATE 14:15: Zowel Go Ahead Eagles als Rutten ontkennen met elkaar gesproken te hebben. De Venlonaren hebben zelfs al aangegeven in gesprek te gaan met de speler voor een nieuw contract.

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Blerick – Opnieuw aanhouding verdachte onderzoek schietincident Blerick

Bij een controle op de luchthaven in de Franse hoofdstad Parijs is maandagochtend de gezoc…