Home Limburg Rotterdam – Nieuwe aanhouding in onderzoek schietincident Dynamostraat

Rotterdam – Nieuwe aanhouding in onderzoek schietincident Dynamostraat

Dinsdagavond is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij het dodelijke schietincident op de Motorstraat/ Dynamostraat. Woensdag 3 mei werd in beide straten geschoten, met fatale afloop voor een 24-jarige Rotterdammer.

Eerder werden al vier verdachten aangehouden. Daarvan zijn er drie op vrije voeten gesteld. Zij worden er niet meer van verdacht betrokken te zijn  geweest bij het schieten op een persoon.  De vierde verdachte, een 35-jarige man uit Venlo, zit nog steeds vast. Hij is voorgeleid en in bewaring gegaan.
Het onderzoek naar de toedracht van de schietpartij duurt voort.

Een groot onderzoeksteam heeft sinds 3 mei verschillende getuigen gesproken en camerabeelden bekeken. Het lijkt er op dat tijdens het incident nog een tweede persoon gewond is geraakt aan zijn hoofd. De politie komt graag in contact met deze persoon.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nederland – Aanslagen op pastor in Opsporing Verzocht

In de uitzending van Opsporing Verzocht vanavond onder meer aandacht voor straatroven in D…